ponedeljek, 8. julij 2013

Ko Samui 5.dan


Dan za uživanje. Zbudili smo se v sončno jutro, starejši del družine pa si je pred zajtrkom že vzel čas za sprehod po plaži.
 

 



Kasneje smo se tja odpravili po svojo mero sonca in kopanja. Mehka peščena plaža in izjemno topla voda sta nam zelo dobro deli, vendar pa bi se kljub oblačnosti morali bolj paziti sonca. S Filipom sva se odločila tudi za malce bolečo, a kljub temu super tajsko masažo.

 
 
 
Po kosilu, v "restavraciji", ki smo jo odkrili včeraj, pa smo si zgolj po pomoti šli pogledat lokalno znamenitost. Ob obali in tudi v morju iz peska gledajo velike, zaobljene, črno-sive skale. Najzanimivejše tu okoli so tiste, ki z malce domišljije predstavljajo penis in vagino. Znane tudi kot 'Grandmother's and Grandfather's rock'. Skale so priljubljena točka turistom, ki pa načeloma potrebujejo nekaj trenutkov da ugotovijo, katere so skale, ki naj bi predstavljale spolne organe. Kljub vsemu, zanimiva turistična točka, še posebej atraktivna za nastanek izvirnih fotografij.


(Žal, nekaj nagaja blogger) Kdor ne dojame naj obrne sliko

Kasneje smo še enkrat obiskali plažo, gledali filme, igrali biljard, se sprehajali po okolici… Skratka uživali počitnice.

2 komentarja: